Share on Facebook

Share on Facebook
raincampaign sea life 2 raincampaign sea life 1

SEA LIFE RAINCAMPAIGN®

FRESH GREEN ADS heeft een RAINCAMPAIGN ontwikkeld voor SEA LIFE Scheveningen. Iedere keer als het regent verschijnt de octopus van SEA LIFE Scheveningen op straten en uit regenputten die met z’n tentakels de tekst vasthoudt: ‘SEA LIFE laat je niet meer los’.

De RAINCAMPAIGN verschijnt in en rondom Scheveningen. Op deze manier wordt de mensen op een verrassende manier geattendeerd op de wonderlijke wereld van SEA LIFE Scheveningen wanneer het regent. Als het droog wordt verdwijnen de octopussen weer vanzelf. Deze opvallende en milieuvriendelijke boodschappen blijven zes tot acht weken zichtbaar.

Klik hier voor het octopus armen filmpje.

WAT IS RAINCAMPAIGN®

raincampaign tile 1 raincampaign tile 2 raincampaign tile 3

RAINCAMPAIGN®

Wij zijn dol op regen! FRESH GREEN ADS heeft een nieuwe manier van communiceren ontwikkeld in de wereld van reclame. Elke keer wanneer het regent, verschijnt de reclamecampagne op de straat. We noemen dit de RAINCAMPAIGN®. Als het water op de straat opdroogt verdwijnt daarbij ook de RAINCAMPAIGN®. De RAINCAMPAIGN® blijft na het aanbrengen nog 8 weken actief iedere keer wanneer het regent. RAINCAMPAIGN® is een nieuwe, creatieve manier van reclame maken, die relevant is voor marketeers en reclamebureaus. RAINCAMPAIGN® kan een relevante connectie leggen tussen het weer, het product en de locatie. Bovenstaand ziet u een demonstratiefilmpje.

MILIEUVRIENDELIJK

RAINCAMPAIGN® is een innovatieve manier van communiceren. Het is een milieuvriendelijke, buitenreclame campagne, gebruik makend van alleen regenwater.

RAINCAMPAIGN PROJECTEN

d-reizen raincampaign

D-REIZEN REISBUREAU

FRESH GREEN ADS® heeft de vakantiecampagne van het reisbureau D-reizen ontwikkeld. Elke keer dat het regent verschijnt op 1000 locaties in Nederland het bericht: VERLANG JE OOK ZO NAAR DE ZON? De locaties zijn zorgvuldig gepositioneerd in de buurt van de D-reizen winkels.

Continental Tires Raincampaign

CONTINENTAL TIRES

FRESH GREEN ADS ® heeft de wintercampagne ontwikkeld voor importbedrijf Continental. De winterbanden van Continental werken beter tijdens regenachtige dagen. De boodschap: ‘STOP SNELLER MET CONTINENTAL WINTERBANDEN’ verschijnt op 500 locaties in Nederland als het regent. De locaties zijn zorgvuldig gepositioneerd in de buurt van parkeergarages, parkeerautomaten en druk bezochte locaties.